Sähköä! 12, 24, 48, 230 tai 3-vaihe 400 volttia - missä tahansa!

Oletko vailla sähköä? Pitääkö sinun käynnistää generaattori joka kerta kun tarvitset porata yhden reiän tai sytyttää lampun? Loppuuko jääkapin kaasu aina kun olet muualla? Kyllästynyt kantamaan kaasu- ja polttoainesäiliöitä? Maistuisiko aamulla paahtoleipä? Onko sinulla jo sähköliittymä, mutta haluat varmistaa, että jääkaappi ja pakastin toimivat myös sähkökatkoksen aikana?

Onko sinulla jo sähköliittymä ja haluat tuottaa kaiken tai osan käyttämästäsi sähköstä omakotitaloosi tai mökkiisi?

Voimme auttaa sinua. Meillä on tuotteita, järjestelmiä ja osaamista aina pienmuotoisista aurinkopaneelijärjestelmistä valaistusta ja jääkaappia varten aina teollisuuden tehokkaisiin 3-vaihelaitteisiin.

Keitä olemme?
REPS (Renewable Energy Production Solutions) palvelee pääasiassa sinua, jolla on omakotitalo tai mökki saaristossa tai maaseudulla, verkkosähkön ulkopuolella. Sovitamme myymämme järjestelmät vastaamaan sinun odotuksiasi ja budjettiasi. Kerromme mikä toimii ja mikä ei. Ympärivuotinen asuminen asettaa muunlaisia vaatimuksia kuin viikonloppukäyttö. Osaamme molemmat, verkkosähköön kytkettynä tai akustokytkettynä järjestelmänä, nk. off-grid. Ennen kaikkea meillä on kokemusta siitä mikä toimii vuoden ympäri suomalaisissa olosuhteissa.

Mihin uskomme?
Uskomme että 12-voltin järjestelmät ovat "mennen talven lumia". Tekniikka, jolla tavallisesta akkuvirrasta tuotetaan normaalia 230-voltin vaihtovirtaa on saavuttanut jokamiehen hintatason. Unohda kalliit 12-voltin erikoisratkaisut. Käytä tavallisia, massatuotettuja ja energiaasäästäviä 230-voltin jääkaappeja ja työkaluja mökillä, veneessä tai huoltoautossasi.

Miten toimimme?
Toimimme pääosin kansainvälisenä, varastoa pitävinä tukkurina jälleenmyyjien kautta, antaen niille teknistä tukea. Annamme myös suoraa asiakastukea eri kokoisten järjestelmien mitoittamisessa ja kokoonpanossa, pienemmistä aurinkopaneelijärjestelmistä aina täysimittaisiin energiaratkaisuihin ympärivuotista asumista varten. Palvelemme myös teollisuutta, tarjoten erikoisratkaisuja, kuten 3-vaihejärjestelmiä ja invertteriratkaisuja esim. ajoneuvoihin.

UUTISET

28.8.2019
-generaattorien suoramyynti

17.3.2016 OutBackilta uusia edullisia MPPT-säätimiä 30-40 A akkuvirralla.

25.11.2015. Englantilaiset Leading Edge-tuuliturbiinit lisätty Tuotteet / Tuulivoima alle. Valikoimassa myös Savonius-tyyppisiä vertikaaliturbiineja.

23.5.2013. Aurinkopaneelien asennusjärjestelmä Tuotteet/Tarvikkeet-osiossa.

13.5.2013. Giraffen, Malmö. Eurovision Song Contest 2013-kilpailun Malmö Arenan yhteydessä.

6.5.2013: Säädinosio päivitetty. Mitä tarkoittaa PWM ja MPPT? Akkulatauksen ABC-opas.

11.3.2013. Järjestelmät-osio päivitetty.

11.3.2013. Tuotteet/Tarvikkeet-osiossa MC4-liittimiä, aurinkopaneelijohtoa, puolijohdereleitä sekä uppokuumennin 12, 24 tai 48-voltille, jolla voi ylijäämäsähköllä tuottaa kesämökin lämmintä käyttövettä.

7.1.2013.
REPS Oy Ab on solminut yhteistyösopimuksen Ampair Energyn kanssa ja toimimme jatkossa Ampairin valtuutettuna jakelijana. Ampair tunnetaan 40 vuoden takaa luotettavien tuulivoimaloiden valmistajana. Valikoimassa on 100, 300 ja 600 watin tuulivoimalat sekä 100 watin vesivoimala. Tämän vuoden aikana Ampair lanseeraa myös 6 kW turbiinin usean vuoden tuotekehityksen ja testauksen jälkeen.

20.6.2012 -generaattorit

14.4.2012 Lyijyakkujen ostajan ABC-ohjekirja.

10.2.2012 Rolls 5000- ja Rolls AGM-akustot.

 

Menossa mökille taas?

  • Generaattori huollettu ja mukana?
  • Riittävästi polttoainetta generaattorille ja kaasua mukana?
  • Muistithan varakaasun kun pytty viimeksikin tyhjeni nopeasti tai letku vuosi?

Voisiko elämä olla helpompaa?

  • Aina 230 V saatavana?
  • Ei äänekästä generaattoria kesän parhaimpina päivinä?
  • A-luokan 230 V jääkaappi pakastelokerolla tai erillisellä pakastimella?
  • Maistuisiko paahtoleipä aamukuistilla?