TUOTTEET - HONDA-generaattorit (aggregaatit)

Osana energiaratkaisujamme  REPS Oy Ab (ja meidän jälleenmyyjämme) myymme myös Hondan luotettavat
varmatoimiset ja hiljaiset generaattorit (aggregaatit).

Aurinkopaneelin hinnan tultua voimakkaasti alas, kokonaistaloudellinen energiaratkaisu mökille on ylimitoittaa aurinkopaneelien määrän, siten että aurinko antaa tarvittavan energian aina lokakuulle asti. Jos oleskellaan mökillä senkin jälkeen tai jopa talvella voidaan Hondan pieni hiljainen generaattori ottaa esille vajasta ja täyttää akuston jonkun tunnin ajolla.

Kun invertterilatureiden tekniikkakin on kehittynyt, oleellista ei niinkään enää ole suuri teho kilowateissa, vaan se, että tuotetaan se tarvittava energia, eli kilowattitunteja, kWh. Esim. OutBackin pieni GFX1424E-invertterilaturi kykenee ynnäämään sen oman invertteriantotehonsa (esim. 1400 W jatkuvaa tehoa) generaattorin antamaan tehoon (esim. 2 kW), jolloin voit saada esim. 3400 wattia jatkuvaa tehoa tuolla yhdistelmällä - tai esim. 5 kW suuremmalla GVFX3024E invertterilaturilla silloin kun tarvit normaalia suurempaa tehoa (iso rakennussirkkelisaha tms).

Unohda siis äänekkään isot dieselgeneraattorit, jotka ovat vaatineet oman generaattorirakennuksensa (mieluiten raskas muurattu koppi, äänenvaimennuksen takia) ja ota esille kätevä pieni Hondasi vajasta tai sadevaatteiden takaa kun tarvit enemmän kuin auringosta on tullut. Pienet Hondamallit EU10i ja EU20i ovat myös näppäriä ottaa mukaan autoon tai veneseen kun tarvitaan sähköä muualla.


Valitse alla olevasta Hondan laajasta valikoimasta sinulle parhaiten sopiva malli. Etenkin invertterilaturin kanssa ja muutenkin herkän elektroniikan kanssa suosittelemme lämpimästi i-mallit (invertteriohjaus), joista tulee täydellistä 230 V AC, 50 Hz kuormituksesta riippumatta:


EU10i

EU20i

EU30iS

EU30i Handy

EU65i

EM30

EM5500

EG3600

EG5500

ECM2800

EC5000

ECMT7000

ECT7000

ECT7000 P

Yleiskatsauksen sekä hintatietoja löydät tästä.

Käsikirjat löydät Hondan sivuilla, www.honda.co.jp/ownersmanual/OYBrandt/power.

Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab antaa 4 vuoden takuun yksityiskäytössä ja 2 vuoden takuun ammattikäytössä.