Fronius Symo GEN24 3.0 PLUS

2368,00 

Itävallassa valmistettu Fronius Symo GEN24 3.0 PLUS hybridi-invertteri varavirtatoiminnolla.

3-vaiheinen. IP66.

Kuvaus

Tuotetiedot
Malli:Fronius Symo GEN24 3.0 PLUS
Fronius-koodi:4,210,150,002
Nimellisteho sähköverkkoon:3.000 W, rajattavissa
Maksimihyötysuhde:98,1 %
Korkein sallittu DC-jännite:1000 Voc, 800 Vmp (DC)
MPPT-porttien määrä:2
MPPT-porttien maksimivirta:20 A oikosulkuvirtaa, 12,5 A maksimitulovirtaa
Yhteensopivat akut:BYD Battery-Box Premium HVS/HVM (Lukuuottamatta: BYD Battery-Box Premium HVS 12.8 ja HVM 8.3), LG RESU FLEX
Akkujen maximi tulo- ja lähtöteho:3150 W
Akkujen DC-tulojännitealue:160 - 531 V DC
Mitat ja paino:530 x 474 x 165 mm, 15,6 kg (19,4 kg pakkauksella)
Suojausluokka:IP66
Saatavuus:Varastotuote
Tehdastakuu:2 vuotta. Pidennettävissä ilmaiseksi jopa 7 vuoteen rekisteröimällä invertteri 30 pv sisällä. Lisätakuuta ostettavissa aina 20 v asti. Yksityiskohtaiset, maakohtaiset takuuehdot ovat Internet-osoitteessa www.fronius.com/solar/warranty

Fronius Symo GEN24 3.0 PLUS.

Laadukas itävaltalainen hybridi-invertteri varavirta-toiminnolla.

  • Hybridi-invertteri Fronius GEN24 Plus toimii normaalina 3-vaiheverkkoinvertterinä myös ilman akkua ja antaa tällöinkin varavirtaa sähkökatkon aikana, auringon paistaessa.
  • Yksivaiheinen varavirta malleissa 3.0 – 5-0. Full Backup -varavirtatoiminto on saatavilla versioihin Symo GEN24 6.0-10.0 Plus
  • Yhdistämällä invertteriin litiumakustoon, varavirtaa riittää myös pidemmille sähkönkatkoille tai omavaraisuuteen, kun hetkellisesti kulutat enemmän kuin aurinko paistaa.
  • 4 digitaalista kanavaa, joilla voi käynnistää omia sähkönkuluttajiaan eri prioriteeteillä.
  • Hybridi-invertteri ja Multi Flow Technology mahdollistavat energian syötön rinnakkaisista lähteistä järjestelmään myös varavirtatilassa.
Fronius GEN24 Plussan aktiivinen jäähdytys tarjoaa lisää joustavuutta jo sijoitteluun ja asennukseen. Käytön aikaiset kustannukset ovat pienemmät, sillä huollon tarve – jos huolto yleensä tarvitaan – on vain vähäinen. Pidempi käyttöikä ja parempaan suorituskykyyn perustuva lisähyöty puhuvat aktiivisen jäähdytysjärjestelmän puolesta.

SNAPINVERTER-TEKNIIKKA

Yksinkertainen, standardoitu asennusjärjestelmä, käyttöliittymä ja käynnistysprosessi. Liitäntäalue erillään teho-osa-alueesta. Kääntöjärjestelmä helpottaa asennusta ja huoltoa.

INTEGROITU TIETOLIIKENNE

Täysin integroitu tietojenkoonti, WLAN, Ethernet, energianhallinta, web-palvelin ja liitäntävalikoima. Yhteys kolmannen osapuolen osiin Modbus TCP SunSpec-, Modbus RTU SunSpec- tai Fronius Solar API (JSON) -liittymän kautta.

SMART GRID READY

Laitteisiin sisäänrakennetut älykkäät toiminnot, kuten lois- ja pätötehon optimaalisen syötön ohjaustoiminnot. Mahdollistaa vakaan verkkokäytön, kun aurinkosähköjärjestelmiä on tiheässä, ja estää syöttökatkot.

SYÖTÖN RAJOITUS

Rajoita verkkoon ladatun energian määrää, kun sähköverkkoon saa syöttää vain rajoitetun määrän energiaa tai ei lainkaan energiaa. Edellyttää Smart Meter-tuotetta lisävarusteena.

SUPERFLEX DESIGN

Kaksi MPP Tracker -laitetta, suuri järjestelmäjännite ja laaja DC-tulojännitealue. Jokaisella DC-tulolla on oma MPP Tracker. Yksi invertteri eri kattojen kallistuksia varten, yhden tai kahden ketjun varjostus tai jäännösmoduulien käyttö.

DYNAMIC PEAK MANAGER

Uusi MPP tracking -algoritmi. Tarkistaa automaattisesti ominaiskäyrän säännöllisin väliajoin ja löytää globaalin maksimitehopisteen (Global Maximum Power Point, GMPP) myös osittaisessa varjossa.

VALMIS VARASTOINTIIN

Kaikki toiminnot on sisäänrakennettu invertteriin, joten sen voi milloin tahansa laajentaa kattavaksi varastointiratkaisuksi. Sitä voi käyttää akun kanssa tai ilman akkua. Varavirtatoiminto.

MULTI FLOW TECHNOLOGY

Eri DC- ja AC-energiavirrat ovat mahdollisia rinnakkain. Akun voi ladata DC- tai AC-puolelta. Sopii AC-kytkettyyn jälkiasennukseen.

 

Hinta sisältää 24 % alv.

Katso tarkemmat tuotetiedot Dokumentit-välilehden alta.