LONGi 585 Wp kaksipuolinen (bifacial). 36 aurinkopaneelin lava, 21,06 kW

5995,00 

LONGi Hi-MO 7, LR5-72HGD, 585 Wp kaksipuoleinen (bifacial) aurinkopaneeli maa-asennuksiin.

Kuvaus

Tuotetiedot
Malli:LONGi Hi-MO 7, LR5-72HGD, 585 Wp
Väri:Lähes musta etupinta, tausta sinertävä. Raami alumiininvärinen.
Teho:585 Wp/aurinkopaneeli. Taustapintaan heijastuva taustasäteily lisää paneelin tuottoa.
Paneelin mitat ja paino:2278 x 1134 x 30 mm, 31,8 kg
Lavalla:36 aurinkopaneelia = 21.060 Wp
40HC-kontissa:20 lavaa = 421.200 Wp
Saatavuus:Tilaustuote projektimyyntiin. Voit kysellä myös yksittäisiä lavoja. Longin Rotterdam-varastosta n. 2 viikkoa tai tehtaalta 6-8 viikkoa (edullisin hinta).
Takuu:12 v materiaali- ja valmistustakuu. 30 v tehotakuu.

LONGi 585 Wp LR5-72HGD Bifacial-aurinkopaneeli nyt suoraan tehtaan maahantuojalta REPS.

LONGi Solar Technology Co. Ltd on maailman suurin yksikidekiekkojen tuottaja ja edustaa näin merkittävän osan alan tuotekehityksestä. Siinä missä suuri osa maailman muistakin aurinkopaneelivalmistajista käyttää LONGin valmistamia piikiekkoja, LONGi on samalla myös maailman suurin aurinkopaneelien valmistaja.

Aurinkopaneelilla on lasi molemmin puolin ja kerää aurinkosäteilyä, niin etupuoleltaan kuin myös epäsuoraa säteilyä taustapinnaltaan. Maa-asennuksissa, heijastus lumesta, pilvistä tai maapinnasta voi tuoda reilusti yli 10 % lisää tuottoa. Lue lisää tästä ”bifacial”-lisätehosta LONGin yritysesittelystä, sivut 11 sekä 27-29. Jopa yli +20% lisätehoa on dokumentoituna.

LONGin Bifacial-aurinkopaneelit tuotetaan ”Half Cut”-tekniikalla, jossa on puolitettuja yksikidekiekkoja, joilla paneeli tuottaa tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella sähköä. Puolittamisen avulla kennot tuottavat vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä. Paneeli on jaettu kahteen, toisistaan riippumattomaan osaan. Jos toinen puolikas on varjostettu tai esim. keväällä osittain sulaneen lumen peittämänä, toinen puolisko tuottaa jo sähköä täydellä teholla.

Paneelit myydään lavoittain. Emme myy yksittäisiä aurinkopaneeleja.

Suuremmat erät ja projektimyynti, pyydä tarjous. Edullisimmillaan kontillinen paneeleja tilataan suoraan tehtaalta teidän projektinne asennukseen. Projektimyyntinä saatte myös LONGin koko muun valikoiman tilattua, esim. LONGin täysmustia 405 Wp LR5-54HPB tai 410 Wp LR5-54HPB, jotka kauniilla ulkoasullaan ovat valtaamassa kattoasennuksien markkinan.

Meiltä saatte myös markkinoiden monipuolisimman UNIRAIL®-asennusjärjestelmän hyvin kantavalla asennuskiskolla ja pikakiinnikkeilläSofar Solarin– tai Froniuksen inverttereitä, johtoja sekä suuren määrän oheistuotteita.

Esitetty hinta sisältää 24 % alv. Pyydä tarjous!

Katso tarkemmat tuotetiedot sekä LONGin yritysesittely ”dokumentit”-välilehden alta.