Leveransvillkor

Beställningar

Beställningar och förfrågningar kan göras på alla tillgängliga sätt. Utöver, att kontakta oss via denna nätbutik kan Ni skicka e-post eller ringa åt oss.

Priser

Priserna inkluderar 24 % mervärdesskatt och gäller en angiven produkt, såsom t.ex en pall solpaneler eller ett solpanelsfäste, även om försäljningssatsen (förpackningsstorleken) kan vara större, såsom t.ex. 50 fästen.

Frakten ingår i regel inte i priset, men vi utreder och bekräftar fraktandelen vid förfrågan. En del varor, som även vi beställer direkt från fabriken, kan lika väl styras direkt till Er som kund för samma pris, som till vårt lager, varvid ingen skild fraktavgift till Er tillkommer. För övriga fall har vi goda inrikes fraktavtal.

Vid större mängder och för projektförsäljning, be om offert.

Leveranstillägg för små inköp

För beställningar under 200 euro, tillkommer ett leveranstillägg om 20 euro för att täcka hantering och bokföringsavgifter.

Leveranstid

Vi håller inte alltid alla varor i eget förråd, speciellt i de fall, där tillverkaren kan leverera snabbt ur eget lager. Berätta när Er installation är planerad att utföras, så kan vi planera leveransen så kostnadseffektivt som möjligt och offerera enligt det. Speciellt då det gäller pallar med solpaneler, är priset desto billigare, ju färre gånger pallarna behöver hanteras och transporteras. Om Er tid tillåter Er, att invänta nästa anländande havsfrakt, kan vi erbjuda ett fördelaktigare pris. De mest populära panelmodellerna håller vi även i eget lager för leverans på kort varsel.

Fakturering

Av konsumenter och av nya företagskunder fakturerar vi i samband med beställning, före leverans. Staten, kommuner, församlingar och sådana etablerade företag, som har en god kreditvärdighet kan även höra sig för gällande andra betalningsvillkor.

Konsumentskydd

Vi följer finsk konsumentlagstiftning och hjälper vid behov våra kunder vid reklamations- och garantifall. Ifall av problem, vänligen var i kontakt med oss.

Behörighetskrav för elarbeten

Installation av elektrisk utrustning, på några små undantag när, är arbete som kräver behörighet och som får utföras endast av elektriker, som har ett av Säkerhets- och kemikalieverket TUKES utfärdat lov för denna typs arbeten.