Fronius Symo Advanced 10.0-3-M

2690,00 

Itävallassa valmistettu 10,0 kW Fronius Symo Advanced-verkkoinvetteri, 3-vaiheinen. IP66.

Kuvaus

Tuotetiedot
Malli:Fronius Symo Advanced 10.0-3-M
Fronius-koodi:4,210,159 (Täysversio, sis. Wifi ja Datamanager 2.0).
Nimellisteho sähköverkkoon:10.000 W, rajattavissa
Maksimihyötysuhde:97,8 %
Korkein sallittu DC-jännite:1000 Voc, 800 Vmp (DC)
MPPT-porttien määrä:2, 3+3 liitäntää
MPPT-porttien maksimivirta:27,0 / 16,5 A (14 A jos tulojännite on alle 420 V)
Mitat ja paino:725 x 510 x 225 mm, 35,4 kg
Suojausluokka:IP66
Saatavuus:Varastotuote
Tehdastakuu:2 vuotta. Pidennettävissä ilmaiseksi 5/7 vuoteen rekisteröimällä invertteri 30 pv sisällä. Lisätakuuta ostettavissa aina 20 v asti.

Fronius Symo Advanced 10.0-3-M.

Fronius SnapInverterien tyyppitiedot

SNAPINVERTER-TEKNIIKKA

Yksinkertainen, standardoitu asennusjärjestelmä, käyttöliittymä ja käynnistysprosessi. Liitäntäalue erillään teho-osa-alueesta. Kääntöjärjestelmä helpottaa asennusta ja huoltoa.

INTEGROITU TIETOLIIKENNE

Täysin integroitu tietojenkoonti, WLAN, Ethernet, energianhallinta, web-palvelin ja liitäntävalikoima. Yhteys kolmannen osapuolen osiin Modbus TCP SunSpec-, Modbus RTU SunSpec- tai Fronius Solar API (JSON) -liittymän kautta.

SMART GRID READY

Laitteisiin sisäänrakennetut älykkäät toiminnot, kuten lois- ja pätötehon optimaalisen syötön ohjaustoiminnot. Mahdollistaa vakaan verkkokäytön, kun aurinkosähköjärjestelmiä on tiheässä, ja estää syöttökatkot.

SYÖTÖN RAJOITUS

Rajoita verkkoon ladatun energian määrää, kun sähköverkkoon saa syöttää vain rajoitetun määrän energiaa tai ei lainkaan energiaa. Edellyttää Smart Meter-tuotetta lisävarusteena.

SUPERFLEX DESIGN

Kaksi MPP Tracker -laitetta, suuri järjestelmäjännite ja laaja DC-tulojännitealue. Jokaisella DC-tulolla on oma MPP Tracker. Yksi invertteri eri kattojen kallistuksia varten, yhden tai kahden ketjun varjostus tai jäännösmoduulien käyttö.

DYNAMIC PEAK MANAGER

Uusi MPP tracking -algoritmi. Tarkistaa automaattisesti ominaiskäyrän säännöllisin väliajoin ja löytää globaalin maksimitehopisteen (Global Maximum Power Point, GMPP) myös osittaisessa varjossa.

 

Hinta sisältää 24 % alv.

Katso tarkemmat tuotetiedot Dokumentit-välilehden alta.