SOFAR-invertterit

Verkkoinvertterit

SOFAR verkkoinvertteri muuttaa aurinkopaneeleista tulevan tasavirran (DC) normaaliksi vaihtovirraksi, joko yksivaiheisena 230 V tai kolmivaiheisena 400 V AC, syöttäen tuottamansa virran kiinteistösi sähköverkkoon.

Tarvitset verkkoyhtiösi luvan, syöttääksesi ja myydäksesi ylijäämäsähkösi. Sähköliike voi hoitaa asian sekä asennuksen puolestasi.

Aurinkopaneelit tulee kytkeä niin, että paneelisarjasta/-sarjoista tuleva virta ja jännite täsmää verkkoinvertterin spesifikaatioiden kanssa.

REPS tarjoaa SofarSolar:in laadukkaita verkkoinverttereitä, laajennetulla kahdentoista vuoden tehdastakuulla.

Suurempiin asennuksiin ja aurinkopuistoihin löytyy isompia inverttereitä, 25 – 352 kW asti. Pyydä projekteihisi lisätietoa ja tarjous.

Hybridi-invertterit

SOFAR hybridi-invertterit toimivat kuten verkkoinvertterit, mutta voidaan tämän lisäksi kytkeä akustoon.

Akusto tarjoaa varavoimaa sähkökatkojen aikana, mutta sitä voidaan myös käyttää niin, että päiväsaikaan kerätty aurinkoenergia käytetään akustosta yön aikana, sen sijaan, että sähköä ostaisi verkosta.

Hybridi-invertteriä voi käyttää myös:

  • ilman akkua normaalina verkkoinvertterina
  • ilman sähköverkkoa, omavaraisena nk. off-grid-invertterinä.
  • tai ilman aurinkopaneeleja, siten että esimerkiksi edullisempaa yösähköä varastoidaan akustoon, jota sitten käytetään päivän mittaan.

SOFAR hybridi-inverttereillä on viiden vuoden tehdastakuu. Näiden litiumakustoilla on kymmenen vuoden tuote- ja tehotakuu.

Näytetään tulokset 1–16 / 19