OutBack Flexmax 30 MPPT aurinkolataussäädin

345,00 

MPPT-lataussäädin 30 A akkuvirralla. DC-sisään-jännite aina 150 V DC asti. Järjestelmäjännite 12 tai 24 V. Erillinen 20 A kuormapiiri.

Kuvaus

Tuotetiedot
Malli:OutBack Flexmax 30
Väri ja materiaali:Musta jäykkä alumiinikuori
Akkujännite:12 tai 24 V DC
Latausarvot:Lyijyakuille (avoin, AGM, geeli tai suljettu).
Latausvirta:maks. 30 A
Sallittu avoin jännite150 Voc
Käyttölämpötila:-35 - +55°C
Näyttö:Ulkoinen MateMicro (lisähinta 72 €)
Mitat ja paino:281 × 160 × 60 mm, 2,3 kg
Suojaluokka:IP30
Saatavuus:Varastotuote
Tehdastakuu:2 vuotta

OutBack Flexmax 30 MPPT aurinkolataussäädin.

Korkea DC-sisään-jännite* mahdollistaa aurinkopaneeleiden yhdistämistä 150 voltin sarjaksi. Tämän ansiosta voit sijoittaa aurinkopaneelit satojen metrien päähän akustostasi, aurinkoiselle paikalle kalliolle tai olemassa olevaan mastoon, eikä kaapelin paneeleista lataussäätimeen ja akkuihin tarvitse olla paksu. Kaksinkertaistamalla DC-sisään-jännitteen voit sijoittaa paneelit 4 kertaa kauemmaksi tai pienentää kaapelin kokoa 1/4 osaan siitä mitä muuten tarvitset. Pitkillä matkoilla voi kaapelikuluissa säästää satoja euroja.

* DC-sisään-jännite on tässä tapauksessa se jännite, joka tulee aurinkopaneeleista säätimelle.

Flexmax 30 on MPPT-laturi (Maximium Power Point Tracking) joka säätää akkujen latausjännitteen (V) riippuen akkujen lataustilasta ja samalla säätää virran (A) niin että näitten tulo (V x A = W, teho) koko ajan on maksimaalinen.

Sen toimintalämpötila-alue -35°C – +55°C. Valinnainen RTS-akkulämpötilasensori varmistaa sen, että järjestelmäsi toimii moitteettomasti Suomen olosuhteissa. Saatavana myös ulkoinen näyttö.

Flexmax 30 löytyy meillä varastotuotteena. REPS Oy Ab on OutBack Power Systems:in valtuuttama maahantuoja, joten saat meiltä ensiluokkaista opastusta ja tarvittaessa huoltoa ja varaosia nopeasti.

Hinta sisältää 24 % alv.