LONGi 405 Wp täysmusta, ”full black”. 36 aurinkopaneelin lava, 14,58 kW

2720,00 

LONGi Hi-MO 5m, LR5-54HPB, 405 Wp täysmusta aurinkopaneeli. Tyylikäs valinta kattoasennuksiin.

Kuvaus

Tuotetiedot
Malli:LONGi Hi-MO 5m, LR5-54HPB, 405 Wp
Väri:Täysmusta (sekä aurinkopaneelin pinta että raami)
Teho:405 Wp/aurinkopaneeli
Paneelin mitat ja paino:1722 x 1134 x 30 mm, 20,8 kg
Lavalla:36 aurinkopaneelia = 14.580 Wp
40HC-kontissa:26 lavaa = 379.080 Wp
Saatavuus:Lavoittain REPS:in omassa varastossa.
Takuu:12 v materiaali- ja valmistustakuu. 25 v tehotakuu.

LONGi 405 Wp LR5-54HPB-täysmusta aurinkopaneeli nyt suoraan tehtaan maahantuojalta REPS.

LONGi Solar Technology Co. Ltd on maailman suurin yksikidekiekkojen tuottaja ja edustaa näin merkittävän osan alan tuotekehityksestä. Siinä missä suuri osa maailman muistakin aurinkopaneelivalmistajista käyttää LONGin valmistamia piikiekkoja, LONGi on samalla myös maailman suurin aurinkopaneelien valmistaja.

LONGin täysmustat aurinkopaneelit tuotetaan ”Half Cut PERC”-tekniikalla, jossa:

  • Half Cut tarkoittaa puolitettuja yksikidekiekkoja, joilla paneeli tuottaa tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella sähköä. Puolittamisen avulla kennot tuottavat vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä. Paneeli on jaettu kahteen, toisistaan riippumattomaan osaan. Jos toinen puolikas on varjostettu tai esim. keväällä osittain sulaneen lumen peittämänä, toinen puolisko tuottaa jo sähköä täydellä teholla.
  • PERC tulee sanoista ”Passivated Emitter and Rear Contact”. Paneeleissa on huomattavasti parempi tuotto pienemmällä säteilyteholla, sekä kesällä lämpimissä olosuhteissa, verrattuna perinteisiin markkinoilla oleviin paneeleihin.

Paneelit myydään lavoittain. Emme myy yksittäisiä aurinkopaneeleja.

Suuremmat erät ja projektimyynti, pyydä tarjous. Edullisimmillaan kontillinen paneeleja tilataan suoraan tehtaalta teidän projektinne asennukseen. Projektimyyntinä saatte myös LONGin koko muun valikoiman tilattua, esim. LONGin kaksipuoleista Bifacial-paneelia, joka maa-asennuksissa kerää heijastussäteilyä myös paneelin taustapuolelta.

Meiltä saatte myös markkinoiden monipuolisimman UNIRAIL®-asennusjärjestelmän hyvin kantavalla asennuskiskolla ja pikakiinnikkeilläSofar Solarin– tai Froniuksen inverttereitä, johtoja sekä suuren määrän oheistuotteita.

Esitetty hinta sisältää 24 % alv. Pyydä tarjous!

Katso tarkemmat tuotetiedot sekä LONGin yritysesittely ”dokumentit”-välilehden alta.