M8 x 25 T-pultti

0,64 

M8 x 25 T-pultti, UNIRAIL®-asennuskiskon kiinnittämiseen kattokiinnikkeeseen. Ruostumaton A2.

Kuvaus

Tuotetiedot
Koko:M8 x 25. T-pää sopii 17,5 mm leveään UNIRAIL®-kiinnitysuraan ("M10").
Materiaali:RST, ruostumaton teräs A2 (AISI 304).
Pakkauskoko:100 kpl. Sovittaessa myös pienempiä määriä (huom. pientoimituslisä).

M8 x 25 T-pultti.

Pultin pää sopii UNIRAIL®-kiinnityskiskon ala- tai sivupuolella olevaan uraan (”M10”). Pultilla ja siihen sopivalla M8-laippamutterilla kisko kiinnitetään alusrakenteeseen, esim. kattokiinnikkeeseen tai muuhun alarakenteeseen. T-pultti voidaan pujottaa uraan edestä.

Kun kiinnitykseen tarkoitettua laippamutteria työnnetään ja kierretään esim. akkuporakoneeseen kiinnitetyllä hylsyllä, T-pultti kiertyy uran sisällä poikittain, samalla kuin laippamutteri pureutuu kiinnikkeeseen edestä. T-pultin etuna onkin juuri nopea asennettavuus edestä akkuporakoneella.

M8- tai M10-T-pultti sopivat samaan käyttötarkoitukseen. M8-kierteellä olevaa pulttia käytetään silloin, kuin kattokiinnikkeen reikä tai ura ovat liian kapeita M10-kierteille.


UNIRAIL®-kisko kiinnitetään T-pultilla ja laippamutterilla kattokiinnikkeeseen. Useimpiin kattkiinnikkeisiin sopii M10-kokoinen T-pultti. M8-millimetrin kierteellä käytetään silloin, kun kattokiinnikkeen reikä tai hahlo on liian pieni M10-kierteelle.

M8-T-pultin käyttö optimoijan kiinnitykseen
M8-T-pultti sopii myös UNIRAIL®-kiskon yläreunassa olevaan M8-uraan, johon esimerkiksi halutaan kiinnittää nk. optimoijia.

Pultti myydään ensisijaisesti min 100 kpl laatikoissa asentaville liikkeille ja jälleenmyyjille.

Sovittaessa myös pienemmät määrät, jolloin pyydämme huomioimaan toimitusehdoissa mainittua pientoimituslisää, mikäli tilaus jää alle 200 euron.

Esitetty hinta koskee yhtä pulttia ja hinta sisältää 24 % alv.

Dokumentit-välilehden alta löydät UNIRAIL®-kiinnikejärjestelmän ohjeen.