M8 x 25 rostfri T-bult

0,64 

M8 x 25 T-bult. För att fästa UNIRAIL®-montageskenan till takfästet.

Beskrivning

Produktinformation:
Storlek:M8 x 25
Material:Rostfritt stål, A2
Förpackningsstorlek:100 st. Även mindre mängder enligt överenskommelse (notera leveranstillägg för små köp).

M8 x 25 rostfri T-bult.

Bultens huvud passar in i UNIRAIL®-skenans undre eller sidospår. Används tillsammans med en M8-flänsmutter för att fästa UNIRAIL®-skenan till underliggande stomme, t.ex. till en falsklämma eller till annat fästdon för tak. T-bultens huvud kan stickas in i spåret framifrån och behöver därmed inte träs i skenans spår från skenans ända.

Då T-bulten fästs med flänsmuttern i en hylsa på borrmaskin, kläms T-skallen in i skåran och vrids om, så att den ställer sig på tvären. Då flänsmutterns räfflade undersida biter sig fast, sitter både bult och mutter mycket stadigt, utan behov av låslim eller fjäderbrickor.

M8- eller M10-T-bulten är olika alternativ för samma ändamål. Versionen med M8-gänga används med fördel, då fästdonets hål eller skåra är för trångt för en M10-bult.


UNIRAIL®-skenan fästs i takfästet med T-bult och flänsmutter. I många takfästen passar den grövre M10-T-bulten. M8-versionen används för fästen, där M10-gängan inte ryms genom fästets spår eller hål.

M8-T-pultin käyttö optimoijan kiinnitykseen
M8-T-bulten passar även i UNIRAIL®-skenans M8-spår i övre kant, i vilken man enkelt kan fästa t.ex. sk. optimerare eller annan tilläggsutustning.

 

Bultarna säljs i första hand till installerande företag och återförsäljare i satser om minst 100 st.

Enligt överenskommelse även i mindre mängder, varvid vi ber er beakta leveranstillägget i leveransvillkoren för köp under 200 €.

Priset gäller en bult och inkluderar 24 % moms.

Under fliken ”Dokument” hittar du en monteringsanvisning för UNIRAIL®-montagesystemet.