Kiskon U-jatkos

2,30 

UNIRAIL®-asennuskiskon jatkamiseen alareunastaan.

Kuvaus

Tuotetiedot
Koko:120 x 45 x 25 mm. Sisäleveys 40 mm.
Materiaali:Alumiini
Pakkauskoko:50 kpl. Sovittaessa myös pienempiä määriä (huom. pientoimituslisä).

Kiskon U-jatkos.

U-jatkos käytetään kahden UNIRAIL®-kiskon kiinnittämiseen toisiinsa päittäin. Apuna käytetään kaksi M10 x 25-kuusikantapulttia ja M10-laippamutteria. Kummankin kiskon tulee lisäksi olla kiinni ainakin yhdessä omassa kattokiinnikkeessään, esim. saumakattokiinnikkeessä, joka pitää kiskon toista päätä paikallaan.

Pitkässä paneelirivissa kannattaa käyttää täyspitkiä kiskoja reunoilla ja laittaa kiskonpätkä keskelle asennusta. Tällaisessa tapauksessa n. 1 metrin pituinen pätkä voi olla ilman omaa tukevaa kattokiinnikettään.


Kuvassa alle 1 m pitkä UNIRAIL®-kiskon jatkospala on laitettu väliin ilman omaa tuentaa kattoon. Viereiset kiskot ovat tällöin tuettuja heti seuraavasta peltikaton saumastaan.

Mikäli jatkos osuu kohtaan, jossa kattokiinnike on suoraan alla, suosittelemme käyttämään ainakin tässä kohtaa vaihtoehtoista C-jatkospalaa.

Jatkospala voi helpottaa kiskojen asentamista, mutta mikäli kiskot ovat muuten tukevasti kiinni alustassaan, niitä ei tarvitse kiinnittää toisiinsa.

U-jatkos myydään ensisijaisesti min 50 kpl erässä asentaville liikkeille ja jälleenmyyjille.

Sovittaessa myös pienemmät määrät, jolloin pyydämme huomioimaan toimitusehdoissa mainittua pientoimituslisää, mikäli tilaus jää alle 200 euron.

Esitetty hinta koskee yhtä jatkospalaa ja hinta sisältää 24 % alv.

Dokumentit-välilehden alta löydät UNIRAIL®-kiinnikejärjestelmän ohjeen.