Kiskon C-jatkos

2,30 

UNIRAIL®-asennuskiskon jatkamiseen edestä, C-urastaan.

Kuvaus

Tuotetiedot
Koko:150 x 30 x 25 mm.
Materiaali:Alumiini. Kuuskolopultit ja jousialuslevyt ruostumatonta terästä, A2.
Pakkauskoko:50 kpl. Sovittaessa myös pienempiä määriä (huom. pientoimituslisä).

Kiskon C-jatkos.

C-jatkos käytetään kahden UNIRAIL®-kiskon kiinnittämiseen toisiinsa päittäin. C-jatkospala sopii UNIRAIL®-kiskon C-uraan. Jatkospalan voi joko pujottaa kiskon päästä. Vaihtoehtoisesti, jos pultteja avaa hieman enemmän, jatkospalan saa uraan myös suoraan edestä, vaikka molemmat kiskot olisivat jo paikallaan.


Kiskon jatkaminen on helppoa. Kiristys edestä porakoneella tai kuuskoloavaimella.

C-jatkos on vaihtoehto U-jatkospalalle ja sen etuna on, että sitä voi kiristää kiskon edestä akkuporakoneella. C-jatkos sopii myös kohtaan, jossa jatkoksen alla on kattokiinnike, joka hankaloittaisi U-jatkoksen käyttämistä.


Mikäli jatkos osuu kohtaan, jossa kattokiinnike on suoraan alla, U-jatkoksen käyttö olisi hankalaa. Tässä kuvassa saumakattokiinnike osuu suoraan jatkoksen alle, joten C-jatkospalaa on paljon helpompaa käyttää.

 

Taustakappale kiilautuu C-uran sisäpuolelta ja kannen uritus sopii kiskon vasta-uritukseen, antaen erittäin jäykän liitoksen niin sivu- kuin pystysuuntaisesti.

Jatkoksen kohdalla kummankin kiskon tulee olla kiinni ainakin yhdessä omassa kattokiinnikkeessään, esim. saumakattokiinnikkeessä, joka pitää kiskon toista päätä paikallaan.

Pitkässä paneelirivissa kannattaa käyttää täyspitkiä kiskoja reunoilla ja laittaa kiskonpätkä keskelle asennusta.

Jatkospala voi helpottaa kiskojen asentamista, mutta mikäli kiskot ovat muuten tukevasti kiinni alustassaan, niitä ei tarvitse kiinnittää toisiinsa.

C-jatkos myydään ensisijaisesti min 50 kpl erässä asentaville liikkeille ja jälleenmyyjille.

Sovittaessa myös pienemmät määrät, jolloin pyydämme huomioimaan toimitusehdoissa mainittua pientoimituslisää, mikäli tilaus jää alle 200 euron.

Esitetty hinta koskee yhtä jatkospalaa ja hinta sisältää 24 % alv.

Dokumentit-välilehden alta löydät UNIRAIL®-kiinnikejärjestelmän ohjeen.