OutBack Flexmax 60 MPPT aurinkolataussäädin

843,00 

MPPT-lataussäädin suurille virtamäärille. DC-sisään-jännite aina 150 VDC asti. Järjestelmäjännite säädettävissä 12-60 V.

Kuvaus

Tuotetiedot
Malli:OutBack Flexmax 60
Väri ja materiaali:Musta jäykkä alumiinikuori
Akkujännite:12, 24, 36, 48 tai 60 V DC
Latausarvot:Bulkki-, absorptio-, tasaus- ja ylläpitolatausarvot vapaasti valittavissa näytöllä.
Latausvirta:60 A, rajattavissa
Sallittu avoin jännite150 Voc
Maksimihyötysuhde:98,1 %
Käyttölämpötila:-40 - +60°C
Näyttö:LCD-näyttö. Liitettävissä myös ulkoiseen Mate-näyttöön.
Releulostulo:Ohjelmoitava 12 V DC-AUX-ohjaussignali, jolla voi ohjelmoida kuormia päälle tai pois esim. akkujännitteen mukaan.
Loggaus:128 vrk tietojen keräys
Omakulutus:< 1 W
Mitat ja paino:350 × 146 × 114 mm, 5,3 kg
Pakkauksen mitat ja paino:432 × 241 × 216 mm, 6,8 kg
Suojaluokka:IP21
Saatavuus:Varastotuote
Tehdastakuu:5 vuotta

OutBack Flexmax 60 MPPT aurinkolataussäädin.

Korkea DC-sisään-jännite* mahdollistaa aurinkopaneeleiden yhdistämistä 150 voltin sarjaksi. Tämän ansiosta voit sijoittaa aurinkopaneelit satojen metrien päähän akustostasi, aurinkoiselle paikalle kalliolle tai olemassa olevaan mastoon, eikä kaapelin paneeleista lataussäätimeen ja akkuihin tarvitse olla paksu. Kaksinkertaistamalla DC-sisään-jännitteen voit sijoittaa paneelit 4 kertaa kauemmaksi tai pienentää kaapelin kokoa 1/4 osaan siitä mitä muuten tarvitset. Pitkillä matkoilla voi kaapelikuluissa säästää satoja euroja.

* DC-sisään-jännite on tässä tapauksessa se jännite, joka tulee aurinkopaneeleista säätimelle.

Flexmax 60 ja Flexmax 80 ovat MPPT-latureita (Maximium Power Point Tracking) jotka säätävät akkujen latausjännitteen (V) riippuen akkujen lataustilasta ja samalla säätää virran (A) niin että näitten tulo (V x A = W, teho) koko ajan on maksimaalinen. 48-voltin järjestelmäjännitteellä voi kytkeä 3200 wattia aurinkopaneeleita Flexmax 60:een ja jopa 5000 wattia Flexmax 80:een.

Flexmaxilla on digitaalinen näyttö ja kerää koko ajan tietoa muistiinsa, niin että voit katsoa viimeisten 128 vuorokauden tietoja. Flexmax voidaan yhdistää OutBack:in inverterilatureihin HUB-4 tai HUB-10 kautta ja ohjelmoida MATE-näyttö- ja ohjelmointiyksiköllä. Sen toimintalämpötila-alue -40°C – +60°C. Valinnainen RTS-akkulämpötilasensori varmistaa sen, että järjestelmäsi toimii moitteettomasti Suomen olosuhteissa.

Tehokkaan aurinkolataussäädintoimintonsa lisäksi Flexmaxeilla on ohjelmoitavissa oleva rele, jonka voi käyttää esim.:
– Käynnistämään hyötykuormia. kuten latureita, lämpövastuksia tai muita toimintoja, joita haluaa aktivoida silloin kuin on ylimääräistä energiaa käytettävissä.
– Ei-kriittisten kuormien (turhat valot, 230 V sähkörasioita yms) poiskytkemiseen akkujännitteen ollessa alhainen, siten että säästetään akuissa jäljellä oleva energia esim. jääkaapille ja/tai yhdelle hätävalolle. Lue lisää AUX-relestä ohjekirjasta.

Flexmax 60 ja 80 löytyy meillä varastotuotteena. REPS Oy Ab on OutBack Power Systems:in valtuuttama maahantuoja, joten saat meiltä ensiluokkaista opastusta ja tarvittaessa huoltoa ja varaosia nopeasti.

Hinta sisältää 24 % alv.